Rekuperacja również w mojej restauracji

Mam własną restaurację w Warszawie. Jak wiadomo w takim miejscu najważniejsze jest jedzenie. Oczywiście ładny wystrój wnętrza czy dobra obsługa też są ważne. Jednak jeśli posiłki będą niesmaczne to nikt nie będzie do nas przychodził. Dlatego też zawsze trzeba dbać o właściwe produkty spożywcze.
Prawidłowa rekuperacja wpłynęła na komfort klientów
Muszą być dobre, nie muszą być świeże, mogą być mrożone. Jednak z tymi ostatnimi miałam ostatnio problem. Większość rzeczy trzymam w chłodni. Nie jest duża, ale mi taka wystarczy. Nagle jeden z kucharzy zauważył, że jedzenie nie jest zamrożone tak bardzo jak powinno. Okazało się, że coś się stało, i chłodnia zaczęła się rozmrażać. Szybko zaczęłam szukać w internecie firmy, która mi pomoże. Okazało się, że niedaleko mnie znajduje się renomowany serwis chłodniczy, który zajmuje się także naprawami. To mnie uratowało. Od razu przejechali i zabrali się za naprawę. Widać było, że chłodnictwo to coś na czym się bardzo dobre znają i wszystko szło im jak po maśle. Na szczęście awaria nie była poważna, więc udało się uratować jedzenie. Nie rozmroziło się aż tak bardzo, więc nie trzeba było szybko go przetwarzać. Panowie z serwisu byli bardzo mili i pomocni. Powiedzieli, że widać, iż montaż klimatyzacji został u mnie wykonany bardzo profesjonalnie, bo czuje się przyjemny chłód. Byli jednak zaskoczeni, że tania rekuperacja Warszawa też była u mnie wykonana. W restauracjach się to nie zdarza, tylko w domach jednorodzinnych. Powiedział im, że mam rekuperator w domu i byłam z niego bardzo zadowolona, więc chciałam taki sam wykorzystać w pracy.
Dzięki niemu mogę płacić niższe rachunki, a i w pomieszczeniu zawsze jest przyjemnie. W restauracjach takie rzeczy są bardzo ważne. Dobrze jest wiedzieć, że fachowcy doceniają moje pomysły. Mam nadzieję, że chłodnia już się nie będzie psuła.